KlotJohan
Hallådär gott folk! 
 
Såå, denna vecka började bra!
Först så hade Amadeus ramlat med cykeln och slagit armen så han fick gå på hc och kolla upp den, sen i tisdagskväll så slog Wilton en framåtvolt över hans lilla fyrhjuling och kraschlandade med ansiktet rakt i asfalten.. Blod överallt, så fick fara in på akuten natten mot onsdagen då han inte kunde sova och alvedon inte hjälpte, så dom kikade på honom och det hade ju gått bra ändå. Fick på onsdagmorgon ringa sjukhuset och få en akuttid till Öron-Näsa-Hals o komma dit så dom fick kolla på honom.
Visade sig att han var svullen inne i näsan och att strängen mellan läppen och tandköttet hade gått av, så det var därför det hade blödit så mycket. Så fick hem lite plåster att sätta på alla sår så det inte ska bli så fula ärr och sen kommer han förmodligen ha en liten fläskläpp ett tag då han fått ett jack i övre läppen, förmodligen efter tänderna. 
Så han har inte gjort så mycket annat än att sovit och vart lite halvledsen sen kraschen. 
 
Och det är ju så svårt när dom är så små att veta om han har ont någon mer stans än bara i ansiktet, är ju så hemskt att man inte kan hjälpa till bättre! Hatar när barnen gör illa sig! 
Dock så har han ju blivit mycket bättre på att visa med händerna var det gör ont men är ju ändå så svårt, längtar verkligen tills han kan prata så man kan förstå bättre! 
 
Så igår vart det inte mycket gjort här hemma och idag har vi också bara tagit det lugnt, hans farmor och farfar kom hit en sväng o hälsade på men sen somnade Wilton ganska snabbt så dom for härifrån då, haha.
 
Sen tänkte jag försöka ta tag i vårat kaos här hemma, köket ser verkligen ut som ett bombnedslag! 
 
Men nu ska jag passa på att vila lite medan Marcus och Wilton ändå vilar! 
Ha det så bra så länge! 
Ciao








Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress